Een kapper in Brasschaat die voor u klaarstaat

Natuurlijke producten bij dit kapsalon in Brasschaat

Ik kies er bewust voor om enkel met natuurlijke en biologische producten te werken. Dit is namelijk het meest milieuvriendelijke alternatief. Bovendien koos ik ervoor om in mijn kapsalon in Brasschaat met een 100% Belgisch gamma te werken: Hairborist. Zij produceren een professionele kapperslijn met natuurlijke producten. Ideaal dus voor een biologische kapper in Brasschaat. Bovendien kregen de producten het label Ecogarantie, wat garandeert dat de ingrediënten volledig natuurlijk en kwalitatief zijn.

Bovendien werk ik in mijn kapsalon in Brasschaat met aromatherapie. Door het gebruik van etherische oliën, geef ik u een op maat gemaakte behandeling. In mijn salon in Brasschaat heeft elk type olie een specifieke functie: schilfers, vette hoofdhuid, droog haar… Alles kan dus verholpen worden. Door deze fantastische producten te gebruiken, zal uw haar bovendien volledig herstellen van de jarenlange beschadiging. Het herstel zorgt ervoor dat uw haar z’n oorspronkelijke glans terugkrijgt. Zowel u als uw haar zal dus opnieuw stralen! Mijn kapsalon in Brasschaat is dus zeker een bezoek waard.

Geen extra kosten aan de toonbank

Als biologisch kapsalon in Brasschaat reken ik geen supplementen of bijkomende kosten aan. Soms gebeurt het dat kappers dit wel doen: een speciale shampoo, extra voeding of olie… Zo weet u nooit hoeveel u zult betalen tot wanneer u aan de toonbank komt. Mijn salon in Brasschaat daarentegen, hanteert een transparante prijslijst waarbij ik met een all-in formule werk. U betaalt dus geen extra’s voor de biologische verzorging, de natuurlijke producten… Deze garantie geldt ongeacht uw haarlengte: er worden geen supplementen aangerekend voor lang haar.

Geniet van de rust bij deze kapper in Brasschaat

Zodra u het salon in Brasschaat binnenstapt, zult u merken dat er een zeer gemoedelijke en warme sfeer hangt. Ik probeer immers een persoonlijke relatie aan te gaan met mijn klanten, zodat u zich comfortabel voelt. Naar de kapper in Brasschaat gaan, wordt een moment van genieten. Relaxatie en ontspanning zijn het doel van uw bezoek. Ik neem mijn tijd voor u, zodat u zich goed voelt wanneer u terug naar huis gaat.

Een vlot bereikbaar salon in Brasschaat

Gaat u niet graag naar een kapper in de stad, omdat het zoveel stress met zich meebrengt? Geen probleem, mijn salon in Brasschaat ligt dicht bij Merksem, maar is toch zeer gemakkelijk bereikbaar. Bovendien hoeft u niet in de file aan te schuiven, geen parking te zoeken, niet te betalen voor uw parking… Allemaal voordelen wanneer u kiest voor een kapper in Brasschaat.