Ervaar de kwaliteit van een natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen

Wat is de visie van deze natuurlijke kapper dichtbij Kapellen?

Kwaliteit en eerlijkheid zijn voor mij de belangrijkste waarden als een natuurlijke kapper dichtbij Kapellen. In mijn natuurlijk salon wil ik daarom een volledig natuurlijk gamma gebruiken. De producten zijn natuurlijk en de ingrediënten zijn afkomstig van planten. Bovendien wil ik ook dat het gebruikte gamma eerlijk is. Daarom koos ik voor een 100% Belgische leverancier: Hairborist. Door met hen samen te werken, ben ik zeker van mijn producten als natuurlijk salon. Zij werken immers met het kwaliteitslabel Ecogarantie dat garandeert dat de producten zowel ecologisch als ethisch verantwoord zijn.

Een natuurlijk salon: welke haarverf?

Als natuurlijke kapper dichtbij Kapellen, kleur ik het haar met natuurlijke haarverf. Deze ontstaat door bloemblaadjes, stampers, kruiden, planten… in de zon te drogen. Vervolgens worden deze vermalen tot een fijn poeder. Door dit poeder te mengen met water, ontstaat de kleuring meteen. Er hoeft daarom niets anders meer te worden toegevoegd. Het is dus volledig natuurlijk! Op deze manier kleur ik niet alleen uw haar, maar verzorg ik het ook in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen.

Ik vind de kwaliteit van mijn producten ook zeer belangrijk als natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen. Daarom moet de haarverf voldoende dekken. Hairborist garandeert 100% grijsdekking en dat is ook zo. Uw haar zal een sublieme kleur krijgen en z’n natuurlijke glans terugvinden.

Een intense voeding in het natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen

Het gamma van Hairborist onderscheidt zich van alle andere merken door een weldadig voedingsprotocol te voorzien. Zo kan ik in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen voor elke klant een op maat gemaakte behandeling voorzien. Er wordt gestart met een voedende olie als basis, deze bestaat uit een combinatie van plantaardige en etherische oliën. Daarna worden nog verschillende etherische oliën toegevoegd. Elk type heeft een specifieke werking. Onder andere hoofdhuid problemen zoals schilfers, vet haar, gevoelige hoofdhuid… kunnen opgelost worden in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen. Dit geeft me de kans, als natuurlijke kapper dichtbij Kapellen, om voor u een persoonlijke en unieke samenstelling te creëren, gebaseerd op uw noden en wensen.

Deze olie zorgt ervoor dat uw haar een intense voeding krijgt. Zo kan uw haarstructuur herstellen van binnenuit en krijgt het opnieuw een mooie, natuurlijke glans. Bovendien zal het uw haar ook opnieuw versterken, wat het resistent maakt tegen externe invloeden zoals zon, wind… Door het gebruik van de verschillende etherische oliën als natuurlijke kapper dichtbij Kapellen, zal u daarnaast ook tot rust komen en een gevoel van pure wellness ervaren. U zal mijn natuurlijk salon buitenstappen met een gevoel van ontspanning en kalmte. Klinkt enorm aangenaam, niet?

Toch zijn er enkele mythes en fabels, die ik af en toe hoor in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Kapellen. Men denkt bijvoorbeeld vaak dat het haar vettig zal zijn door de olie. Ik kan u garanderen dat dit niet zo is, integendeel zelfs… Het haar krijgt namelijk nog een wasbeurt na het oliebad, wat ervoor zorgt dat de olie volledig uitgespoeld en verwijderd wordt. Een andere mythe is dat wellness enkel voor vrouwen van gemiddelde leeftijd is. Ook dit is niet waar. Wellness is mogelijk voor zowel mannen, vrouwen als kinderen van alle leeftijdscategorieën. Als natuurlijke kapper dichtbij Kapellen kan ik dat garanderen!

Een natuurlijk salon met eenvoudige en duidelijke tarieven

Heel vaak rekent een kapsalon nog allerlei aanvullende supplementen aan voor bijvoorbeeld extra product, verzorging… Dit zorgt ervoor dat u op voorhand niet weet hoeveel u zult betalen. Dat is iets wat bij mij, als natuurlijke kapper dichtbij Kapellen, niet het geval is. Ik werk namelijk met een all-in formule. Dit houdt in dat alles inbegrepen is in de prijs: de voedende olie, etherische olie, shampoo, conditioner en styling. U hoeft niets extra te betalen in mijn natuur salon, ongeacht de lengte van uw haar.